Nieuws

Kuyt gaat voor maar één ding: ‘De Titel’

on

In een documentaire van een klein uur werd de terugkeer van Dirk Kuyt bij Feyenoord gisteren in beeld gebracht. De contractondertekening in Turkije, zes weken voorbereiding en het eerste duel met FC Utrecht werden vergezeld met commentaren van journalisten, zaakwaarnemers, familieleden, voormalig teamgenoten en medewerkers van Feyenoord.
Met één duidelijke boodschap: Kuyt gaat vol voor de titel. ”Dat is ook één van de redenen van zijn terugkeer”, weet zijn spelersagent, Rob Jansen, te vertellen in de docu van Fox Sports. ”Hij heeft er een heilig vertrouwen in dat hij dat kan bewerkstelligen.”
Of dat een realistisch streven is, zal de komende weken moeten blijken. ”Je moet voorzichtig zijn met dergelijke teksten, maar hij gaat spelen voor de titel. Dat is ook niet meer dan normaal voor hem. Uiteindelijk haal je het of je haalt het niet, maar hij wil die prijs hebben.”
Kuyt heeft daarbij de hulp van zijn team nodig. ”Kuyt kan namelijk alleen slagen als de rest het begrijpt en als die dat niet doen, hebben ze een probleem. Als iets hem irriteert in dat proces en als hij denkt ‘dit gaat niet goed’, dan zal hij ingrijpen.”

Bron: Feyenoordnet.nl

  

You must be logged in to post a comment Login