Nieuws

Kuyt gaat in maart meer duidelijkheid geven over toekomst

on

De kans is groot dat Dirk Kuyt na dit seizoen terugkeert in het shirt van Feyenoord. Een officieel akkoord tussen beide partijen ontbreekt nog, maar op basis van ‘welingevoerde bronnen’ verwacht het Algemeen Dagblad dat ze elkaar snel zullen vinden. Een terugkeer van Kuyt lonkt dus.

Vrijdagavond kwam al naar buiten dat Feyenoord een poging waagt om Kuyt terug te halen. De aanvaller heeft geen hoge salariseisen. De Oranje-international gaat volgens het AD zeker niet meer opstrijken dan grootverdieners Jordy Clasie, Karim El Ahmadi, Kenneth Vermeer en Joris Mathijsen. Bovendien is het de bedoeling dat Kuyt bij Feyenoord in de as komt te spelen, hoewel hij de laatste jaren niet als spits speelde.

Kuyt, die naar verluidt drie miljoen euro per jaar verdient bij Fenerbahce, laat weten deze maand nog geen witte rook te verwachten. “Pas in maart tijdens de volgende interlandperiode hoop ik meer duidelijkheid over mijn toekomst te geven”, aldus de uit Katwijk afkomstige aanvaller tegenover De Telegraaf. In gesprek met die krant laat Kuyt overigens weten meer aanbiedingen op zak te hebben.

Bron: voetbalprimeur.nl

(null)

You must be logged in to post a comment Login