Nieuws

Kuyt: ‘Even anderhalve maand van de aardbodem verdwijnen’

on

Dirk Kuyt blijft ‘hoe dan ook’ betrokken bij Feyenoord. De 36-jarige Katwijker besloot deze zomer een punt achter zijn carrière te zetten, maar gaat na de zomerstop meelopen met technisch directeur Martin van Geel..

Daarbij houdt hij al zijn opties open. “Ik ga een jaartje met hem meelopen, veel leren en kijken wat bij me past”, zegt Kuyt tegen Metro. De voormalig Oranje-international benadrukt dat het geen uitgemaakte zaak is dat hij technisch directeur wil en gaat worden. “Misschien komen we erachter dat die functie mij niet ligt, maar ik blijf hoe dan ook betrokken bij Feyenoord, want dat is mijn club.”

.

Maar eerst is het tijd voor een vakantie op Aruba. “Die zal wat langer duren dan normaal, even anderhalve maand van de aardbodem verdwijnen, haha”, aldus Kuyt, die met verschillende Nederlandse ex-voetballers sprak, die nog niet lang geleden stopten met voetballen. “Phillip Cocu, Frank de Boer, André Ooijer, Mark van Bommel en natuurlijk Gio (Van Bronckhorst, red.). Bij iedereen was het een keuze op gevoel en spijt hebben ze nooit gehad.”

.

“Maar missen doen ze het wel”, aldus Kuyt, die van 1998 tot 2017 profvoetballer was. “Stuk voor stuk zeggen ze dat de periode dat ze speler waren de mooiste tijd van hun leven was.”

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login