Nieuws

Kuyt blij: ‘En dat interesseert me dan geen reet’

on

Feyenoord heeft ook na drie wedstrijden nog een honderd procent score en dat stemt Dirk Kuyt bijzonder tevreden. De aanvoerder erkende dat het zondag tegen Vitesse niet eenvoudig ging en gaf tevens toe dat zijn eigen spel ook beter had gekund. Goed spelen is echter niet het allerbelangrijkste, leerde hij de afgelopen jaren in het buitenland. “Het belangrijkste is winnen, als ik dan een keer niet goed speel interesseert het me geen reet.”

De aanvoerder van de Rotterdammers betitelde de confrontatie met Vitesse als een gevecht. “Vitesse heeft een heel behoorlijke ploeg”, verklaarde hij voor de camera van FOX Sports. “Ze zijn niet één van de minderen in de competitie. We hebben vandaag degelijk gespeeld, volwassener dan een aantal weken geleden.”
De routinier moest toegeven dat Feyenoord geluk had met een aantal arbitrale beslissingen. Zo kreeg Vitesse op slag van rust geen strafschop, terwijl Terence Kongolo een kwartier voor tijd in buitenspelpositie de bal ontving en door mocht spelen. Hij werd gevloerd en kreeg wél een penalty mee. “Vitesse loert op de counter en is dan levensgevaarlijk. Gelukkig kregen we geen penalty tegen”, aldus Kuyt, die zich zelfkritisch toonde. “Het was niet mijn beste wedstrijd, maar het belangrijkste is dat we winnen.”

Bron: voetbalzone.nl

  

You must be logged in to post a comment Login