Nieuws

Kuipers: ‘Ik vind het geen klip en klare penalty’

on

Op het veld ging Björn Kuipers op zijn assistent af, na afloop concludeerde de scheidsrechter zelf dat de strafschop die hij aan PSV gaf in de topper tegen Feyenoord misschien een tikkeltje overdreven was.”De beelden geven niet helemaal uitsluitsel, maar ik kan me voorstellen dat mijn assistent zegt: strafschop”, verklaarde de arbiter bij FOX Sports.

”Maar ik blijf eindverantwoordelijk. Ik vind het geen klip en klare penalty. Er is wel contact, Pröpper wordt uit balans gebracht, dus je kan ‘m geven.”

Kuipers wees tien minuten voor tijd op advies van de grensrechter naar de stip, nadat Davy Pröpper onderuit was gegaan bij een duel met Eljero Elia. De debutant van Feyenoord reageerde woedend en moest op het veld door ploeggenoten tot bedaren worden gebracht.

”Ik deed helemaal niets”, zei Elia. ”Hij liep tegen mijn been, ik hield hem helemaal niet vast. Maar helaas kan ik het niet terugdraaien.”

Pröpper vond wel dat hij de strafschop verdiende. ”Hij tikte mijn voet aan, waardoor ik weer mezelf aantikte. De scheidsrechter kan daar wel een strafschop voor geven”, aldus de PSV’er.

Bron: ANP.nl

Nusport.nl

  

You must be logged in to post a comment Login