Nieuws

Kuipers doet toch wat met klachten Kazim-Richards en mailt KNVB

on

Björn Kuipers heeft toch actie ondernomen nadat hij van Colin Kazim-Richards te horen had gekregen dat er supporters waren bij Go Ahead Eagles – Feyenoord (0-4) die apengeluiden maakten. De scheidsrechter heeft contact gezocht met de KNVB, zo meldt De Telegraaf.

De spits van Feyenoord hoorde apengeluiden vanaf de tribune komen in de Adelaarshorst, maar Kuipers merkte de geluiden niet op. De scheidsrechter besloot niet direct in te grijpen, maar heeft uiteindelijk toch een e-mail gestuurd naar de KNVB.

Daarnaast heeft het eerdergenoemde medium naar buiten gebracht dat Kuipers in de rust van de wedstrijd heeft gesproken met de veiligheidscoördinator. Daar heeft hij melding gemaakt van de klachten van Kazim-Richards. De spits gaf eerder al aan geen stappen te ondernemen tegen de supporters.

Bron: Soccernews.nl

NOOT FEYENOORD IN BEELD:
Zover wij navraag hebben kunnen doen bij de supporters van GAE en de info die ons heeft bereikt hebben de betreffende supporters geen oerwoudgeluiden gemaakt, maar riep men massaal ‘Obiekulu-lu-lu-lu’. Refererend aan de cultheld Obiekulu die van seizoen ’95 tot ’98 bij Go Ahead Eagles gespeeld heeft.

Mocht deze info onjuist zijn, dan is het uiteraard verwerpelijk, maar aangezien deze informatie ons van meerdere kanten vanuit GAE bereikt heeft, is het niet uitgesloten dat Kazim-Richards de supporters uit Deventer niet goed verstaan heeft en uiteraard ook niet zal weten dat Obiekulu een Nigeriaanse verdediger was.

Dit onderwerp zal ongetwijfeld worden vervolgd…..

IMG_8339.PNG

Obiekulu:
Bron Twicsy.com

IMG_8360.JPG

You must be logged in to post a comment Login