Nieuws

Kuijt: ‘Je wilt niet weten hoe erg ik hier van baal’

on

Feyenoord kwam zondag niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Roda JC. Dirk Kuyt, aanvoerder van de Rotterdammers, was na afloop erg teleurgesteld over de puntendeling. Na de nederlaag van PSV tegen Heracles had Feyenoord namelijk een mooie slag kunnen slaan in de Eredivisie. 
“We hebben te weinig gedaan om ze echt pijn te doen. Je zag wel dat we karakter bleven tonen en opzoek gingen naar die ene kans. Die krijg je dan een minuut voor tijd. Ik dacht dat ik hem goed raakte en dat het voldoende was. Daar ben je doodziek van”, vertelde de routinier na afloop voor de camera van FOX Sports.
Kuyt vindt dat Feyenoord meer gebruik had moeten maken van de geboden ruimte. “Met name na de 1-0 denk ik dat we genoeg ruimte hadden om langer de bal in bezit te houden en om het spel meer open te maken. En van daaruit hun meer pijn te doen. Dat hebben we eigenlijk een beetje nagelaten. En dat is het jammer dat je de 1-1 tegenkrijgt via een fantastische vrije trap. Daarna wil je de wedstrijd hier gewoon winnen en dan maakt het eigenlijk niet meer uit hoe.”
“Zij hebben voorin veel dreiging. Het werd echt een gevecht”, aldus Kuyt. “Wij wilden maar één ding: de drie punten. Beide ploegen wilden winnen, maar ook niet verliezen. Wij toonden karakter, maar zij ook. Helaas konden we het niet op voetballend gebied beslissen. Een hele dure misser. Je wilt niet weten hoe erg ik hier van baal.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

  

You must be logged in to post a comment Login