Nieuws

Kuijt ambitieus: ‘Ik wil nu echt een prijs winnen’

on

Dirk Kuijt is blij met zijn terugkeer naar Feyenoord. Dat zegt de huidige spits van Fenerbahçe op de website van de Rotterdamse club. “Na negen mooie jaren in het buitenland is het nu een mooi moment om terug te keren. Ik ben topfit en voel een grote drive om van mijn periode in de Kuip een groot succes te maken.” 

“Hopelijk met één verschil ten aanzien van mijn eerste periode. Ik wil nu echt een prijs winnen,” zegt de 34-jarige Kuijt ambitieus. Niet alleen de aanvaller keert graag terug naar Nederland, ook zijn vier kinderen zien de terugkeer van hun vader naar Feyenoord helemaal zitten. “Het zegt veel over de manier waarop Feyenoord een rol in ons gezin speelt.” 

“We kijken wanneer mogelijk naar de wedstrijden van Feyenoord op tv en onze kinderen lopen al jaren in Feyenoord-shirts rond. Dit is voor mij fantastisch, maar net zo goed voor mijn gezin dat terugkeert naar Nederland en naar onze favoriete club.” 

Kuijt speelt momenteel in Turkije bij Fenerbahçe, daarvoor stond hij onder contract bij de Engelse topclub Liverpool. Van 2003 tot 2006 speelde de ex-international bij Feyenoord. Hij kwam destijds over van FC Utrecht.

Bron: Rijnmond.nl

  

You must be logged in to post a comment Login