Nieuws

Kruys voor het eerst in Feyenoordshirt

on

Rick Kruys stond maandagavond weer vanaf het eerste fluitsignaal op het veld. De middenvelder van Excelsior deed dat in het gecombineerde beloftenteam van Feyenoord en de Kralingers. Afgelopen vrijdag maakte Kruys al zijn rentree in de met 2-1 gewonnen derby tegen Sparta, maar toen speelde hij slechts tien minuten.

‘Het voelt goed om nu een helft op het veld te staan. Als je lange tijd niet kan spelen wil je dat zo snel mogelijk weer doen,’ zei Kruys na afloop van de met 3-1 gewonnen wedstrijd tegen Jong NAC Breda. ‘De afgelopen maanden waren zwaar. Het was een blessure waarbij je niet kon zeggen hoe lang het zou duren. Dat maakte het extra frustrerend. We bekijken nu van dag tot dag de reactie van mijn blessure. Ik ben op de goede weg.’

Saillant detail is dat Rick Kruys voor het eerst in zijn carrière het shirt van Feyenoord droeg. Jong Feyenoord/Excelsior werkt de wedstrijden namelijk af in het rood-witte tenue van de Rotterdamse club. ‘Dat is apart. Feyenoord is natuurlijk een schitterende club met een mooi shirt. Het geeft echter geen speciaal gevoel,’ aldus de 27-jarige Utrechter, die ruim drie maanden uitgeschakeld was.

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login