Nieuws

Kramer weet nog niet waar hij seizoen afmaakt

on

Het is nog onduidelijk waar Michiel Kramer de competitie afmaakt. NAC, Sparta en ADO Den Haag hebben voor vlak voor kerst hun interesse kenbaar gemaakt bij de zaakwaarnemer van Kramer die bij Feyenoord een aflopend contract heeft. Nadien is het opvallend genoeg stil gebleven.

Rond de feestdagen is er tussen de verschillende partijen geen contact meer geweest. De keuze van Kramer zal vooral afhangen van de gesprekken die hij voert met de trainers en technisch directeuren van de genoemde clubs. De bal ligt op dit moment bij NAC, Sparta en ADO die hij alle drie als gelijkwaardig beschouwt. Niet een van de clubs heeft vooralsnog doorgepakt. Een voorkeur voor kunstgras (Sparta en ADO den Haag) of echt gras (NAC) heeft de 29-jarige spits niet.

De aanvaller wil het liefst tegen het einde van deze week mee op trainingskamp met een van de geïnteresseerde clubs om zich optimaal voor te bereiden of de resterende zestien wedstrijden na de winterstop. Mocht dat niet haalbaar zijn, stapt hij met Feyenoord op het vliegtuig, hoewel dat niet zijn voorkeur heeft. Kramer tekende dit seizoen in de eredivisie voor een doelpunt in acht wedstrijden waarvan hij er drie in de basis startte.

Bron: BNDeStem.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login