Feyenoordinbeeld

Kramer vond zijn invalbeurt rijkelijk laat 

on

Michiel Kramer was zondag opnieuw goud waard voor Feyenoord. De spits maakte in de allerlaatste minuut de 3-3 tegen FC Utrecht.
.

Of Kramer tevreden is met de remise? “Nee, we hebben maar één punt. We kunnen ermee leven, maar niet meer dan dat”, zei de spits na afloop tegen onder meer VoetbalPrimeur. “Het was niet goed, dat moge duidelijk zijn. We hadden geen grip op Utrecht vandaag. Daar moeten we van leren. Utrecht verdiende het om te winnen.”

.

Kramer wil zich niet achter het drukke programma van Feyenoord verschuilen. “Het kan ook aan de tegenstander liggen”, doelt hij op het matige spel van de Rotterdammers. “Zij stellen zich in op ons. Ik denk dat het van alles een beetje is. Maar we zijn veel onderweg en dat gaat in de benen zitten, hoe je het wendt of keert. We moeten daar sterker uitkomen. Maar ik denk dat deze wedstrijd niet met vermoeidheid te maken had, maar puur met dat we een mindere wedstrijd speelden”, aldus de Feyenoord-spits.

.

Pas zes minuten voor tijd kwam Kramer in het veld als extra spits. Ietwat laat, zo vindt hij. “Ik had verwacht dat we eerder op plan B zouden overgaan, maar daar heb ik niets over te zeggen. Dat bepaalt de trainer. Het is hoe dan ook lekker dat hij nog goed valt”, aldus Kramer.

.

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login