Nieuws

Kramer over Kazim: ‘Ik maak me er niet druk om’

on

Michiel Kramer beleefde zondag een droomdebuut voor Feyenoord tijdens het bezoek aan Cambuur. De spits, die vorige week overkwam van ADO Den Haag, viel in de tweede helft in voor Colin Kazim-Richards en opende met zijn hoofd de score tijdens de 0-2 overwinning.
“Echt onbeschrijfelijk wat er dan gebeurt, een droomscenario”, zei Kramer in een eerste reactie aan FOX Sports. “Het is zo hectisch geweest de afgelopen weken. Dat het dan zo beloond mag worden, dat geeft een heel goed gevoel.”
Kramer kwam het veld in als vervanger van Kazim-Richards, die een ongelukkige wedstrijd kende en zijn frustraties bij het verlaten van het veld botvierde op bidons. Na afloop spraken de twee spitsen elkaar kort. “Kazim zei dat niet niet persoonlijk naar mij toe was, maar dat hij teleurgesteld was over hoe het ging. Ik maak me er eigenlijk ook helemaal niet druk om.”
De nieuwe Feyenoord-spits merkt tijdens zijn eerste week in Rotterdam dat hij nog moet wennen aan zijn nieuwe ploeg. “Het is een nieuwe speelstij, nieuwe spelers, andere systemen en andere looplijnen. Ik ben hier pas een week, dus logisch dat ik nog even moet wennen. Het moet nu met de week beter gaan, maar ik maak me er niet druk om.”

Bron: voetbalprimeur.nl

  

You must be logged in to post a comment Login