Nieuws

Kramer kan naar Sparta, NAC en ADO Den Haag

on

Dick Advocaat ziet in Michiel Kramer een mogelijke versterking voor Sparta Rotterdam, maar er is sprake van concurrentie. De spits van Feyenoord is ook welkom bij NAC Breda en ADO Den Haag.

Kramer is op een zijspoor beland bij Feyenoord en weet dat zijn werkgever zal meewerken aan een winters vertrek. Het buitenland wordt voor hem pas interessant als de aanbieding zo goed is dat het niet te negeren valt: de voorkeur van de spits gaat uit naar een nieuwe club in de Eredivisie, zo meldde zaakwaarnemer Hakim Slimani vorige week al aan VI.

Kramer heeft dus de kans om binnen de Eredivisie van club te wisselen, want drie clubs uit de hoogste Nederlandse afdeling hebben belangstelling. Sparta heeft zelfs al telefonisch contact opgenomen met de aanvaller. NAC en ADO, twee clubs waar Kramer in het verleden al eens voor speelde, denken eveneens aan zijn komst.

De 29-jarige Kramer begon zijn loopbaan bij NAC en belandde via FC Volendam bij ADO, waar hij een droomtransfer naar Feyenoord verdiende. In het shirt van de Rotterdammers kwam hij tot dusver tot 71 wedstrijden en het lijkt bij dit aantal te zullen gaan blijven.

Vorige week kwam Kramer in opspraak, toen hij in de rust van het bekerduel met Heracles Almelo een broodje kroket at. Als gevolg hiervan werd hij tijdelijk uit de selectie gezet en kreeg hij bovendien een boete van Feyenoord. Zijn contract loopt in de zomer af.

Bron: Vi.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login