Feyenoordinbeeld

Kramer: ‘Ik wil kampioen worden met deze club’

on

Dat Feyenoord zo goed presteert heeft een keerzijde voor Michiel Kramer. De spits zit op de reservebank en dat vreet aan hem, ook al brengt hij begrip op voor de situatie.
“Het is voor mij echt een heel moeilijke situatie”, zegt Kramer in het Algemeen Dagblad. “Mijn laatste officiële optreden als basisspeler was tegen FC Utrecht, de bekerfinale. En dan nu tegen FC Oss. Het is gewoon zo lastig om toe te moeten kijken. Ik had het idee dat ik vorig seizoen wel iets had laten zien. Maar ja, het elftal staat nu, het gaat goed met Feyenoord, dus wat heb ik te zeggen? Helemaal niets.”

.

Kramer is niet verrast door zijn reserverol. “Je weet hoe de situatie gaat worden als er voor behoorlijk wat centjes een andere spits (Nicolai Jörgensen, red.) wordt gehaald. Dan moet je geduld hebben. Ik ben eerlijk: daar heb ik echt wel moeite mee.”

.

De spits vervolgt: “En die keer dat ik tegen Heracles uit één minuut mocht invallen, dat voelde echt als een pijnlijk moment. Maar het is absoluut niet zo dat ik op de winterstop zit te wachten. Helemaal niet, ik wil helemaal niet weg bij Feyenoord. Ik wil kampioen worden met deze club.”

.

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login