Feyenoordinbeeld

Kramer: ‘Ik heb het idee dat ik nooit een eerlijke strijd heb gevoerd’

on

Michiel Kramer heeft moeite met zijn reserverol bij Feyenoord. De spits, die zondag tegen NEC inviel en in blessuretijd de bevrijdende 1-2 liet aantekenen, zegt dat zondagavond bij Rondo..

“In de situatie van nu heb ik niks te zeggen”, doelt Kramer op de foutloze status van Feyenoord in de Eredivisie dit seizoen. Toch zit hem wel iets dwars. “Ik heb het idee dat ik nooit een eerlijke strijd heb gevoerd. Dat is mijn frustratie geweest en dat is het eigenlijk nog steeds.”

.

Feyenoord versterkte zich afgelopen zomer met Nicolai Jörgensen en de Deense spits is vanaf dag één de eerste keus van trainer Giovanni van Bronckhorst. Kramer moet het ermee doen. “Als hij (Jörgensen, red.) voor veel geld gehaald wordt, is het moeilijk voor mij.”

.

Kramer geeft hoe dan ook niet op. Hij traint harder dan ooit tevoren, al is dat niet helemaal uit vrije wil. “We werken nu met hartslagmeters op de training dus als je het laat lopen krijg je het gelijk te horen. Verzaken is er nu niet meer bij. Ik lever niet persé meer arbeid, maar ik doe gewoon wat mij gevraagd wordt.”

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login