Nieuws

Kramer: ‘Ik ga niet in een ajax-shirt lopen’ 

on

De één speelt met een gepromoveerde club en een klein budget misschien wel het mooiste voetbal van Nederland. De ander is vanuit het niets bijna topscorer van de Eredivisie. Voor de laatste speelronde brengt AD Sportwereld Willem II-trainer Jurgen Streppel en ADO-spits Michiel Kramer samen om de tafel met onze huisanalist Willem van Hanegem. 

Michiel, jij hebt volgend jaar niets meer met die trainers in Nederland te maken. Jij vertrekt naar het buitenland?

Michiel Kramer: ,,Natuurlijk wil ik wel hogerop, maar het is nog één groot vraagteken.”

Jurgen Streppel: ,,Vind ik wel apart dat je dit antwoord geeft. Jij bent vrij uitgesproken in wat je vindt en wil.”

Kramer: ,,Ja, maar wat moet ik nu zeggen? Ik kan wel zeggen: ik wil naar Feyenoord. Maar volgens mij hebben ze net Kuyt gehaald. Net Achahbar verlengd. Kazim is er nog. PSV heeft De Jong en Locadia en ik ga niet in een Ajax-shirt lopen. Dus de kans op het buitenland is wel groot.”

Streppel: ,,Hij moet naar een aanvallende ploeg. Lekker in de zestien spelen. Alhoewel hij ook snel is.”

Willem van Hanegem: ,,Zo. Dat viel mij ook op. Ik zag hem een keer rennen en dacht: krijg de klere. Hij is nog snel ook met die lange stelten. Ik weet zeker dat hij hogerop kan. Bij Feyenoord speelt hij Kazim er zo uit, anders kan hij beter stoppen. Maar dan komt er wel meer bij kijken hè. Hij moet niet het imago krijgen dat hij alleen balletjes opwacht.”

Kramer: ,,Laatst zei Jan Joost van Gangelen bij zo’n FOX-interview ook tegen mij: jij wacht wel steeds op de laatste minuut hè. Maar wat denk je? Dat ik de eerste 85 minuten geen reet doe? Maar dat is misschien ook wel mijn eigen schuld geweest hoor. Ik heb begin dit seizoen in de media gezegd dat ik niet geloof in hartslagmeters tijdens trainingen.” 

Bron: Ad.nl

  

You must be logged in to post a comment Login