Nieuws

Krabbendam: ‘Van Geel heeft zich niet goed voorbereid’

on

Feyenoord heeft zich niet goed voorbereid op de transfers van Daryl Janmaat, Bruno Martins Indi en Graziano Pellè. Dat is althans de mening van journalist Martijn Krabbendam, clubwatcher van Voetbal International.

Krabbendam vertelt aan 433 dat technisch directeur Martin van Geel zich misschien niet goed genoeg heeft voorbereid op de vertrekkende spelers. “De staat van dit Feyenoord is dat het onbekend is hoe het eruit komt te zien. Er staat wel een basis, maar er komen nieuwe spelers. Het was natuurlijk geen verrassing dat die spelers zouden vertrekken. Martin van Geel wist dat natuurlijk ook en hij wist ook dat ze nu de Champions League in moeten.”

“Feyenoord is heel voorzichtig op de transfermarkt. Dat is een keuze, maar aan de andere kant kun je ook zeggen dat je je huiswerk beter had moeten doen. Ze hebben hard gewerkt voor de tweede plek, waardoor ze de Champions League behalen. Feyenoord heeft kwaliteit nodig. Martin van Geel heeft het de afgelopen twee jaar goed gedaan, maar hij is nu aan zet”, besloot Krabbendam. Feyenoord versterkte zich tot dusverre alleen met Khalid Boulahrouz.

Bron: Soccernews.nl

20140726-142635-51995242.jpg

You must be logged in to post a comment Login