Nieuws

Krabbendam: ‘Mulder heeft dit niet verdiend’

on

“Feyenoord had beter met Mulder moeten omgaan, deze manier van handelen verdient hij niet.” Dat zegt Martijn Krabbendam, journalist van VI, in FC Rijnmond.

Feyenoord presenteerde maandag op de laatste dag van de transfermarkt Kenneth Vermeer als nieuwe doelman. Bij die presentatie had Martin van Geel publiekelijk harde en kritische woorden over voor de ontwikkeling van Mulder. Krabbendam hierover:

“Dat Feyenoord een andere keeper haalt is prima, maar dan ga je anders om met zo’n jongen. Het gaat erom hoe je met Mulder omgaat, altijd loyaal geweest aan de club. Die verdient dit niet. Toen zijn vader overleden was stond hij, bij wijze van spreken, de volgende dag alweer op het veld. Nu ziet hij een dag na de bekendmaking van de komst van Vermeer zijn technisch directeur nog een mes in de rug steken.”

Toch kan de journalist wel begrijpen dat Feyenoord voor Vermeer heeft gekozen. “Misschien kan Feyenoord nu ook anders gaan voetballen. Vermeer gaat meer durf toevoegen. Mulder was een prima keeper, had geen gigantische blunders, maar wel kleine dingetjes die Feyenoord weleens een punt hebben gekost. Vermeer kan verder van zijn goal af keepen, kan meevoetballen, dat is goed als je meer druk wil zetten op de tegenstander.”

Bron: Rijnmond.nl

IMG_6925.PNG

You must be logged in to post a comment Login