Nieuws

Krabbendam: ‘Advocaat tekent niet bij om vierde te worden’

on

“Advocaat geeft het signaal dat Feyenoord komend jaar voor het kampioenschap gaat. Dick tekent niet bij om vierde te worden”, dat waren de woorden van Martijn Krabbendam bij Veronica Inside.

De mogelijkheden op dit moment zijn om het huidige elftal in tact te houden. Dit gaat voornamelijk om Berghuis. Tevens lopen er wat contracten af zoals Botteghin, Fer en de gehuurde Edgar Ié. Feyenoord wil deze contracten verlengen zodat de kern van het elftal behouden blijft. Krabbendam zegt erbij dat iedereen die Advocaat een beetje kent weet dat er wel wat spelers bij moeten komen.

Het gerucht van Brian Linssen is volgens de Feyenoord-watcher heel serieus te noemen. Feyenoord ziet de transfervrije speler van Vitesse als vervanger van Luis Sinisterra die pas aan het eind van het kalenderjaar zal terugkeren.

Volgens Krabbendam is het interessant hoe de ontwikkelingen van Kökcü zullen verlopen. De middenvelder heeft nog een contract tot 2023 en Feyenoord wil dit contract graag openbreken en verlengen om de Turkse middenvelder te belonen voor zijn ontwikkeling. Echter heeft Kökcü inmiddels twee aanbiedingen van Feyenoord naast zich neergelegd. Volgens de Vi-verslaggever gaat dit om geld: Op de bank bij Feyenoord zitten spelers die bijna een miljoen per jaar verdienen. Kökcü krijgt beduidend minder en is basisspeler en wil daarom een significante salarisverhoging.

Ook Joey Veerman van Sc Heerenveen kwam nog ter sprake. Veerman heeft nog een contract van twee seizoenen en zal een paar miljoen moeten kosten. Feyenoord zou dit geld niet hebben liggen. Er komt wel ruimte vrij in de salarishuishouding, maar dat is wat anders dan dat Feyenoord een paar miljoen kan uitgeven, aldus Krabbendam.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login