Nieuws

KONGOLO HEEFT CONTRACT VERLENGD  

on

Terence Kongolo heeft woensdagmiddag zijn contract bij Feyenoord tussentijds met één seizoen verlengd. Daardoor is de 23-jarige verdediger nu tot 1 juli 2019 aan de club verbonden..

Voor Kongolo is het de vierde keer dat hij een contract tekent als (jeugd)speler van Feyenoord. De linksbenige verdediger is momenteel bezig aan zijn vijfde seizoen als lid van de A-selectie en kwam in die periode tot 106 competitieduels voor de club. Vorig seizoen won de drievoudig international de KNVB Beker met Feyenoord.

.

‘Wij zijn blij dat we het contract van Terence – net als vorig jaar – opnieuw tussentijds hebben kunnen verlengen,’ zegt technisch directeur Martin van Geel. ‘Terence is inmiddels al een aantal seizoenen een belangrijke speler, ook omdat hij als centrale verdediger én linksback uit de voeten kan. Ik ben er nog altijd van overtuigd dat hij in de toekomst een vergelijkbare stap kan maken als andere spelers die via onze jeugdopleiding in het eerste elftal zijn doorgebroken, zoals Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi en Jordy Clasie. Zelf ziet Terence ook perspectief om bij Feyenoord op de ingeslagen weg door te gaan.’

.

Kongolo is al de vijfde speler die dit kalenderjaar tussentijds zijn contract heeft verlengd bij Feyenoord. Eerder verbonden Sven van Beek (2019), Karim El Ahmadi (2019), Bilal Basaçikoglu (2020) en Rick Karsdorp (2021) voor langere tijd hun toekomst aan de club.

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login