Nieuws

Kongolo: ‘Van Beek en ik moeten de komende jaren het centrum vormen’

on

Terence Kongolo wordt gezien als een groot talent, toch kan de centrale verdediger nog geen basisplaats afdwingen bij Feyenoord. De jeugdinternational laat weten geduldig op zijn kans te wachten, al vindt hij dit af en toe wel lastig.

“Om me heen zag ik al mijn generatiegenoten doorbreken”, zo geeft Kongolo aan in Voetbal International. “En ik kwam maar niet aan de beurt. Uiteindelijk moest ik leren dat te accepteren. Ik speel ook op een plek waar vaak wat meer ervaren spelers staan.” In Rotterdam moet hij in het centrum van de defensie Stefan de Vrij, Joris Mathijsen en Bruno Martins Indi voor laten gaan.

“Dat ik niet speel is een teleurstelling, maar Stefan en Bruno zullen een keer gaan vertrekken. Dat staat vast.” Zelf dacht Kongolo dan ook aan een verhuurperiode. “Een aantal clubs uit de Eredivisie wilde me graag hebben, alleen is Feyenoord me niet van plan te laten gaan. Daaruit spreekt ook wel vertrouwen. Ik moet met Sven van Beek de komende jaren het centrum gaan vormen. Dat klinkt hartstikke positief.”

Bron: Soccernews.nl

20140108-223907.jpg

You must be logged in to post a comment Login