Feyenoordinbeeld

KONGOLO TERUG OP TRAININGSVELD

on

Terence Kongolo heeft de volgende stap gezet in het herstel van zijn hamstringblessure, die hij op zondag 6 november opliep in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. De 22-jarige verdediger meldde zich dinsdagochtend weer op het trainingsveld, waar hij onder begeleiding van de medische staf diverse oefeningen afwerkte.

.

Naast Kongolo meldde een uitgedunde selectie zich op het koude Varkenoord. Een deel van de spelersgroep is vandaag in Londen, waar Feyenoord 2 vanavond speelt tegen Chelsea U23. De spelers die zondag aan de aftrap stonden van het uitduel met FC Utrecht – plus Michiel Kramer en Renato Tapia – werkten een uitlooptraining af, terwijl Brad Jones, Pär Hansson en Justin Bijlow onder handen werden genomen door keeperstrainer Khalid Benlahsen. 

.

Feyenoord traint woensdag opnieuw om 10:30 uur. Op donderdag geniet de selectie van een rustdag, waarna tijdens de besloten trainingen van vrijdag en zaterdag verder wordt toegewerkt naar de stadsderby tegen Sparta Rotterdam (zondag 14:30 uur). 

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login