Nieuws

Kongolo in belangstelling diverse buitenlandse clubs

on

De kans bestaat dat Feyenoord in de zomer afscheid neemt van Terence Kongolo. De 22-jarige verdediger staat in de belangstelling van diverse clubs uit het buitenland.
.

Het gaat om Sunderland, Hamburger SV en Bayer Leverkusen, meldt Voetbal International. Kongolo tekende in januari bij tot medio 2018, maar lijkt op korte termijn te kunnen vertrekken. De geïnteresseerde clubs moeten dan wel met een flinke zak geld over de Rotterdamse brug komen. Met de transfersom kan Feyenoord de transfermarkt op.

.

Kongolo staat in De Kuip bekend als één van de cultuurbewakers van Feyenoord, waar hij in het seizoen 2011/2012 debuteerde in de Eredivisie. Het afgelopen seizoen kwam hij minder vaak in actie door een hamstringblessure. De verdediger maakte echter wel de gewonnen bekerfinale tegen FC Utrecht mee.

.

Vorig seizoen werd Kongolo gebruikt als centrale verdediger, maar onder Giovanni van Bronckhorst week hij onder licht protest uit naar de linkerkant. Ook daar deed hij het naar behoren. Het is onbekend of Sunderland, HSV en Leverkusen in de drievoudig Oranje-international een centrale verdediger of back zien.

.

Bron: voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login