Nieuws

Kongolo: ‘Ik houd me nog niet echt bezig met WK’

on

Terence Kongolo hield een goed gevoel over aan de uitwedstrijd tegen FC Groningen. De verdediger speelde zondag opnieuw een sterke wedstrijd voor Feyenoord en boekte met zijn ploeg een 2-0 overwinning. De twintigjarige voetballer speelde dit keer in een meer aanvallende rol.

“Ik moest veel lopen en negentig minuten geconcentreerd blijven, maar uiteindelijk behalen we wel een goed resultaat. We hadden niet verwacht dat het makkelijk zou gaan. We hebben Groningen goed bespeeld”, vertelde Kongolo, die een vaste basisplaats heeft veroverd bij Feyenoord. “Ik geef honderd procent op alle trainingen. Zo hoop ik het de trainer lastig te maken met zijn keuze en dat hij dan mij opstelt.”

De mandekker valt de laatste weken op door zijn goede prestaties bij de Rotterdamse club. Er wordt zelfs al gespeculeerd dat bondscoach Louis van Gaal hem mee zou willen nemen naar het WK, maar Kongolo is nog niet bezig met het Nederlands elftal. “Ik focus mij op Feyenoord, we willen bij de eerste vier eindigen. Daarna zien we wel wat er gebeurt. Ik ben nog niet echt bezig met Brazilië, maar het zou wel mooi zijn.”

Bron: Soccernews.nl

20140309-175133.jpg

You must be logged in to post a comment Login