Nieuws

Kongolo: ‘Gevoel dat ik m’n kans aan het pakken ben’

on

Terence Kongolo startte zaterdagavond voor de derde keer achtereen in de basis van Feyenoord. De centrale verdediger bekende tegenover RTV Rijnmond in zijn eerste wedstrijd tegen Vitesse nog zenuwen te hebben gevoeld, maar inmiddels het idee te hebben dat hij zijn kans pakt.

“De trainer heeft me vertrouwen gegeven. Ik moet nu zo doorgaan en gefocust blijven. Het was wel even wennen bij mijn eerste wedstrijd, maar daarna heb ik het goed opgepakt. Koeman zegt dat ik moet genieten en mijn ding moet doen. Ik heb geduld en wacht mijn kansen af. Die krijg ik nu. FC Utrecht wou mij in de winterstop huren, maar ik wilde mijn kans pakken toen de trainer zei dat ik tegen Vitesse zou spelen.”

Tegen NEC won Feyenoord zaterdagavond met 5-1, al kwamen de Rotterdammers nog wel op achterstand. “Na een kwartier hebben we het goed opgepakt. In het begin was er nog gebrek aan concentratie. Ik vond mijn eigen prestatie minder dan de vorige wedstrijden. Ik moet nog meer rust houden in de passing en agressiever doordekken.”

Bron: Soccernews.nl

20140209-120907.jpg

You must be logged in to post a comment Login