Nieuws

Kongolo en Boëtius onzeker voor Heracles – Feyenoord

on

Ronald Koeman weet nog niet of hij woensdag in het uitduel tegen Heracles Almelo kan beschikken over Terence Kongolo en Jean-Paul Boëitus. De twee spelers zijn twijfelgevallen zo meldde de Feyenoord-trainer op de persconferentie in de Kuip. ‘We wachten de reactie op de training van dinsdagmiddag af, daarna bekijken we of ze woensdag kunnen starten’, zei Koeman.

De oefenmeester houdt nog een slag om de arm, maar gaat er van uit dat het tweetal fit genoeg wordt bevonden. Kongolo heeft nog wat last van een heupblessure, terwijl Boëtius kampt met vermoeidheidsklachten.

Kongolo raakte zondag in het duel tegen Go Ahead Eagles geblesseerd, maar Maandag was alweer terug op het trainingsveld. Dat ging volgens Koeman goed, toch wacht de trainer op de resultaten van de laatste training. Het duel in Almelo begint woensdag om 18.45 uur.

Tijdens de persconferentie gaf de Feyenoord-trainer verder aan dat hij nog niet weet of hij zondag tegen RKC Waalwijk weer speelt met Graziano Pellè. ‘Als we morgen 0-3 winnen zal ik goed nadenken of ik iets verander richting zondag. Never change a winning team, zeggen ze weleens’, was de uitleg van Koeman.

De Italiaanse spits zit tegen Heracles zijn laatste van vier wedstrijden schorsing uit en kan dus tegen RKC zijn rentree maken. Koeman is in elk geval niet van plan Pellè te sparen voor de wedstrijd tegen PSV. Bij een gele kaart tegen RKC is de aanvaller opnieuw geschorst en mist hij het duel tegen de concurrent om plek twee in de Eredivisie.

Bron: Rijnmond.nl

l

20140401-135625.jpg

You must be logged in to post a comment Login