Nieuws

Komende vier weken geen wedstrijden op Varkenoord

on

De regering kondigde dinsdagavond aan dat de voetbalcompetities bij de amateurs in verband met nieuwe coronamaatregelen de komende vier weken stilliggen. Voor Feyenoord Academy betekent dit dat in deze periode geen wedstrijden zullen plaatsvinden op Varkenoord.

Trainen is nog wel mogelijk, zij het in aangepaste vorm. Voor alle jeugdteams tot en met Feyenoord Onder 18 geldt dat zij de komende weken gewoon op Feyenoord Academy terechtkunnen, met inachtneming van de nieuwe veiligheidsprotocollen die vanaf 14 oktober 22:00 uur op en om Varkenoord van kracht zijn.

Gevolgen Feyenoord O21
Voor Feyenoord Onder 21 zijn de gevolgen van de nieuwe maatregelen iets ingrijpender. Voor de beloften geldt dat zij met maximaal vier personen tegelijk mogen trainen en daarbij te allen tijde de 1,5 meter afstandsregel dienen te volgen. Feyenoord Onder 21 zal dan ook een aangepast trainingsprogramma volgen.

‘Het is een harde dobber,’ aldus Raymond van Meenen, manager van Feyenoord Academy. ‘Voor onze spelers en hun ontwikkeling is het goed dat ze nog steeds met elkaar kunnen blijven trainen, maar het wegvallen van de wedstrijden is, hoewel begrijpelijk gelet op de ontwikkelingen rondom corona, teleurstellend. Hopelijk blijven de maatregelen tot vier weken beperkt.’

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login