Nieuws

Kom zondag naar de Open Dag!

on

Iedereen met een Feyenoord-hart kijkt er elk jaar weer naar uit: de traditionele Open Dag in De Kuip. Aanstaande zondag 19 juli staat de editie van 2015 op het programma en gezien de weersvoorspelling, het goedgevulde programma en natuurlijk de grote namen die uit de helikopter zullen stappen, belooft het een spectaculaire dag te worden. Het volledige programma en de belangrijkste praktische informatie met betrekking tot de Open Dag vind je hieronder.
PROGRAMMA

Het voorlopige programma ziet er als volgt uit:

10:00 uur Opening Voetbaldorp (voor het Maasgebouw)

11:00 uur Opening poorten De Kuip en start activiteiten in buitenring

13:50 uur Training A1

14:15 uur Start binnenprogramma en aanvang spelerspresentatie

15:30 uur Start handtekeningensessies

17:00 uur Einde Open Dag Feyenoord
Optredens

Het binnenprogramma zal onder meer worden gevuld met optredens van Lee Towers en de Hermes House Band. Zij zullen het legioen verder in de stemming brengen voor de spelerspresentatie, die aansluitend zal plaatsvinden. Geheel volgens traditie zullen de nieuwe aanwinsten van Feyenoord per helikopter het stadion worden ingevlogen.

BELANGRIJKE INFORMATIE

Kom op tijd!

Feyenoord verwacht zondag grote drukte in en rondom het stadion. De club doet daarom een beroep op alle bezoekers om bijtijds en bij voorkeur met het openbaar vervoer naar De Kuip te komen. De toegang tot het stadion is gratis, wat betekent dat je geen toegangsbewijs nodig hebt.

Openbaar Vervoer
De RET zet extra trams in vanwege de verwachte drukte. Let op: tramvervoer is niet gratis, in tegenstelling tot op wedstrijddagen.

De NS laat zondag 19 juli voor de Open Dag van Feyenoord extra treinen stoppen op station Rotterdam Stadion. Supporters die met de trein naar De Kuip komen, stappen dus uit voor de deur.
Tussen 09.00 en 18.00 uur:

• Elk half uur een trein van Rotterdam Centraal/Rotterdam Blaak naar Rotterdam Stadion en terug

• Elk half uur een stoptrein van Dordrecht naar Rotterdam Stadion en terug

• Deze treinen stoppen niet op Rotterdam Zuid

Parkeren

Het is niet mogelijk om te parkeren op P1, P2, P3 en P4. Dit betekent dat van de reguliere parkeerplaatsen alleen P5 (betaald), P5 Garage (betaald) en P6 (gratis) geopend zijn. Daarnaast kan er geparkeerd worden bij de Olympiaweg (gratis) en P&R Beverwaard (gratis). Bij P&R Beverwaard is een tramverbinding richting De Kuip.

Werkzaamheden

Dit weekend staan er wegwerkzaamheden gepland rondom Rotterdam, zowel op de A4 (ussen oprit 24 Dinteloord en knooppunt Sabina richting Rotterdam) als op de A15 (tussen Spijkenisse en knooppunt Vaanplein). Meer informatie hierover is te vinden op www.vananaarbeter.nl.

Feyenoord Fanshops

Op de Open Dag kun je uiteraard het nieuwe thuis- en uittenue kopen. Daarnaast gaat de nieuwe trainingslijn van de staf voor het eerst in de verkoop. Alle Feyenoord Fanshops zijn geopend op zondag 19 juli, waaronder ook de winkel op Centraal Station. Er zijn op de Open Dag tevens vijf extra verkooppunten in het stadion. Leden van Juniorclub Kameraadjes en Het Legioen krijgen 10% korting op vertoon van hun pas. Er is ook een speciale Open Dag tas te koop voor € 12,-, met o.a. de nieuwe spelerskaarten en een bal.

Kijk voor alle informatie over de Open Dag of om alles nog even rustig na te lezen op www.feyenoord.nl/opendag. Hier kun je ook een stadionplattegrond downloaden, waarop alle activiteiten in en rondom het stadion staan aangegeven. Feyenoord wenst je alvast een onvergetelijke Open Dag toe!

Bron: Feyenoord.nl

  

You must be logged in to post a comment Login