Nieuws

KOM VANAVOND OP TIJD NAAR DE KUIP!

on

Feyenoord doet een beroep op alle bezoekers van de thuiswedstrijd tegen Vitesse van vanavond om bijtijds en bij voorkeur per openbaar vervoer naar De Kuip te komen. De wedstrijd tegen Vitesse is volledig uitverkocht en valt samen met koopavond in Rotterdam, waardoor er sprake zal zijn van (extra) grote (verkeers)drukte. Feyenoord adviseert supporters daarom vroeg van tevoren naar De Kuip te vertrekken en zoveel mogelijk gebruik te maken van het Openbaar Vervoer.

Parkeren Beverwaard
Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je dag- of seizoenkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23.

Denk aan je medesupporters, schuif door
Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap moeten zitten. In verband met veiligheidsredenen dienen die echter vrij te blijven. Feyenoord vraagt daarom iedereen om uitsluitend op de plek te gaan zitten waar hij of zij recht op heeft. Denk ook aan je medesupporters en schuif zo ver mogelijk door. Neem uitsluitend plaats op de stoel waar je recht op hebt. Gebruik de stoeltjes niet voor jassen, tassen et cetera.

Koopavond
Omdat het duel tussen Feyenoord en Vitesse op vrijdagavond wordt gespeeld, valt deze samen met koopavond in Rotterdam. Houd u daarom rekening met extra (verkeers)drukte rondom en met name in het centrum van de stad.

Feyenoord tegen Vitesse begint vrijdag om 20.00 uur. De poorten van het stadion zijn geopend vanaf 18.30 uur. Kijk voor meer informatie over stadionbezoek op www.feyenoord.nl/tickets/stadionbezoek.

Bron: Feyenoord.nl

20140131-142459.jpg

You must be logged in to post a comment Login