Nieuws

Kom op tijd naar Feyenoord – Besiktas

on

De thuiswedstrijd van Feyenoord tegen Besiktas van aanstaande woensdag in de derde voorronde van de Champions League is volledig uitverkocht. Feyenoord doet daarom een beroep op alle bezoekers van dit duel om bijtijds en bij voorkeur met het openbaar vervoer naar De Kuip te komen. In verband met de grote (verkeers)drukte adviseert Feyenoord supporters om vroeg van tevoren naar De Kuip te vertrekken.

Parkeren Beverwaard
Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je dag- of seizoenkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23.

Voor supporters die woensdag (deels) per tram reizen, is het zinvol te weten dat Lijn 12 niet de volledige route rijdt in verband met de afsluiting van de Erasmusbrug voor tramverkeer. Dit houdt in dat de tram vanaf 17.30 uur de route P&R Beverwaard tot aan het Wilheminaplein rijdt en vice versa. Na afloop van de wedstrijd rijdt de tram vanaf De Kuip zowel in de richting Wilhelminaplein alsmede P&R Beverwaard .

Na afloop van de wedstrijd worden alle reizigers bij het Wilheminaplein verzocht om Lijn 12 te verlaten. Op vertoon van een wedstrijdkaart en/of seizoenkaart kun je bij medewerkers van de RET die bij de poortjes staan een servicekaartje krijgen.

In verband met werkzaamheden rijdt metrolijn D niet verder dan metrostation Slinge. Het advies is om met de metrolijnen D en E naar metrostation Beurs te rijden en daar over te stappen op de metrolijnen B en C om richting Hoogvliet en Spijkenisse te reizen.

Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap moeten zitten. In verband met veiligheidsredenen dienen die echter vrij te blijven. Feyenoord vraagt daarom iedereen om uitsluitend op de plek te gaan zitten waar hij of zij recht op heeft. Denk ook aan je medesupporters en schuif zo ver mogelijk door. Neem uitsluitend plaats op de stoel waar je recht op hebt. Gebruik de stoeltjes niet voor jassen, tassen et cetera.

Feyenoord rekent op ieders medewerking en wenst alle supporters een plezierige en succesvolle Europa Cup-avond toe! Feyenoord tegen Besiktas begint woensdag om 20.00 uur. Het stadion is geopend vanaf 18.30 uur.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login