Nieuws

Kom op tijd naar De Kuip, vergeet de klok niet te verzetten!

on

Feyenoord wijst alle supporters die zondag de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles bezoeken erop dat komende nacht de zomertijd ingaat. De klok wordt hierom een uur vooruit gezet. De aftrap van Feyenoord tegen Go Ahead Eagles is zondag om 12.30 uur.
Mis geen minuut, kom op tijd!
Feyenoord doet een beroep op alle bezoekers van de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles van zondagmiddag om bijtijds en bij voorkeur per openbaar vervoer naar De Kuip te komen. De wedstrijd is nagenoeg uitverkocht, waardoor er sprake zal zijn van grote (verkeers)drukte. Feyenoord adviseert supporters daarom vroeg van tevoren naar De Kuip te vertrekken en zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Parkeren Beverwaard
Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je dag- of seizoenkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23.

Steun je club op positieve wijze
Feyenoord doet een beroep op alle supporters om hun club zondag alleen op een positieve wijze te ondersteunen en zich te onthouden van kwetsende spreekkoren en het gooien van voorwerpen en/of het afsteken van vuurwerk. Wie zich hier toch schuldig aan maakt, schaadt daarmee ernstig het imago en de belangen van Feyenoord. Bovendien kan de KNVB straffen en forse boetes opleggen naar aanleiding van wangedrag van de bezoekers van onze wedstrijden. Feyenoord kan hierdoor financiële schade oplopen.

Denk aan je medesupporters, schuif door
Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap moeten zitten. In verband met veiligheidsredenen dienen die echter vrij te blijven. Feyenoord vraagt daarom iedereen om uitsluitend op de plek te gaan zitten waar hij of zij recht op heeft. Denk ook aan je medesupporters en schuif zo ver mogelijk door. Neem uitsluitend plaats op de stoel waar je recht op hebt. Gebruik de stoeltjes niet voor jassen, tassen et cetera.

Collecte voor Sophia
Rondom de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles vindt in De Kuip de jaarlijkse collecte plaats voor het Sophia Kinderziekenhuis. Dit jaar is de opbrengst bestemd voor Sophia TV. Een grote groep vrijwilligers maakt samen met een paar vaste krachten gemiddeld vier keer per week live radio- en televisie-uitzendingen met en voor de kinderen. De kinderen uit het ziekenhuis kunnen actief meewerken aan de uitzending of als gast aanwezig zijn, zodat ze even kunnen vergeten dat ze ziek zijn. Wil je het Sophia Kinderziekenhuis steunen, neem dan zondag wat contant geld mee naar De Kuip!

Feyenoord rekent op ieders medewerking en wenst alle supporters een plezierige en succesvolle voetbalmiddag toe!

Bron: Feyenoord.nl

20140329-194016.jpg

You must be logged in to post a comment Login