Feyenoordinbeeld

KOM OP TIJD NAAR DE EERSTE THUISWEDSTRIJD VAN 2017

on

Na de succesvolle start van het nieuwe jaar in Kerkrade staat Feyenoord voor de eerste thuiswedstrijd van 2017. Het team van trainer Giovanni van Bronckhorst neemt het zaterdag in een uitverkochte Kuip op tegen Willem II. Kom je ook naar De Kuip? In dit bericht lees je de belangrijkste reis- en bezoekersinformatie voor Feyenoord – Willem II.
.

Treinreizigers kunnen zaterdag gewoon gebruik maken van de pendeltreinen tussen Rotterdam Centraal en Rotterdam Stadion (let op: geen stop op Rotterdam Blaak). Deze speciale treinen worden zowel voor als na Feyenoord – Willem II ingezet. De treinen vanuit de richting Dordrecht rijden niet verder dan station Rotterdam Lombardijen. Vanaf daar is het ongeveer twintig minuten lopen naar De Kuip. Meer informatie voor treinreizigers lees je hier.

.

Mis geen minuut

Feyenoord verwacht voor de eerste thuiswedstrijd van het jaar grote drukte in en rondom het stadion. Om die reden adviseert de club om bijtijds naar De Kuip te komen. Vertrek op tijd, zodat je geen minuut mist van de wedstrijd. De toegangspoorten van het stadion gaan om 18:15 uur open, anderhalf uur voor de aftrap.

.

Winterse weersomstandigheden

Het belooft zaterdag ook in Rotterdam een koude, winterse dag te worden, waarbij de temperatuur kan dalen tot een aantal graden onder het vriespunt. De gevoelstemperatuur kan met name ’s avonds nog lager liggen. Houd hier rekening mee, kleed je warm aan en zorg eventueel voor (extra) bescherming tegen de kou. In de Feyenoord Fanshop kosten alle mutsen en sjaals zaterdag slechts een tientje per stuk! https://www.feyenoordfanshop.nl/kleding/collecties/winterartikelen

.

Openbaar vervoer

Feyenoord raadt bezoekers van de wedstrijd tegen Willem II aan om met het openbaar vervoer naar De Kuip te komen. Feyenoord-supporters kunnen zoals bij iedere thuiswedstrijd drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

.

Parkeren Beverwaard

Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je seizoen- of wedstrijdkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23. Via www.vanAnaarBeter.nl kun je voorafgaand aan je reis bekijken waar in Nederland wegwerkzaamheden zijn.

.

Volg #feywil op social media

Wil je als eerste het laatste nieuws lezen over Feyenoord – Willem II of wil je extra in de stemming komen voor de wedstrijd? Volg alles rondom de eerste thuiswedstrijd van 2017 op social media (hashtag #feywil), via de officiële accounts van Feyenoord op Twitter, Facebook en Instagram óf via de nieuwe Feyenoord App, waar alle posts van Feyenoord op Twitter en Instagram in één overzicht te zien zijn.

.

Fouilleren

Bij het betreden van het stadion vindt rondom de toegangspoorten een fouillering plaats. Houd hier rekening mee en kom op tijd naar De Kuip.

.

Hou de trappen vrij

Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap plaatsnemen. Om veiligheidsredenen dienen de trappen echter vrij te blijven. Feyenoord vraagt daarom iedereen om uitsluitend plaats te nemen op het vak en de stoel waar hij of zij recht op heeft. Bij vakken met ongenummerde stoelen het vriendelijke verzoek om de stoeltjes niet te gebruiken voor jassen of tassen. Denk aan je medesupporters en schuif zo ver mogelijk door.

.

Steun Feyenoord positief!

Feyenoord hoopt zaterdag op een mooie en succesvolle avond in De Kuip en rekent hierbij op de positieve steun van het legioen. De club verzoekt alle bezoekers dan ook zich te onthouden van kwetsende of racistische spreekkoren en geen (illegaal) vuurwerk en/of fakkels af te steken.

.

Feyenoord rekent op ieders medewerking en wenst alle supporters een prettige reis en een geslaagde avond in De Kuip toe!

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login