Nieuws

Kom naar Feyenoord – Fc Emmen !

on

Feyenoord begint aanstaande zondag 4 januari het nieuwe jaar met een vriendschappelijke wedstrijd tegen FC Emmen. Door aanwezig te zijn bij dit duel zie je niet alleen de ploeg van trainer Fred Rutten voor het eerst in 2015 in actie, maar steun je tevens de Feyenoord Foundation, het goede doel van Feyenoord! Kaartjes zijn verkrijgbaar voor slechts 7,50 euro per stuk.

Feyenoord Foundation
Via de Feyenoord Foundation worden projecten en activiteiten gefinancierd, waarmee Feyenoord de (Rotterdamse) samenleving van positieve impulsen voorziet. Voorbeelden van deze projecten zijn Scoren in de Wijk, Feyenoord Street League, Bijzondere Wensen, Feyenoord Jobscorer, Feyenoord Fancoach en SV Gio. De focus ligt op de jeugd, waarbij sport, gezondheid en talentontwikkeling de belangrijkste ingrediënten vormen. (Jonge) supporters wordt een steun in de rug gegeven bij een terugkeer naar school of het vinden van geschikt werk. Ook de invulling van bijzondere wensen van zieke Feyenoord-supporters wordt via de Feyenoord Foundation mogelijk gemaakt.

Coen Moulijn
Feyenoord staat zondag rondom en tijdens het duel met Emmen stil bij de dood van Coen Moulijn. Het clubicoon overleed op 4 januari 2011, op 73-jarige leeftijd. Moulijn zal worden geëerd door een minuut applaus in de elfde minuut van de wedstrijd, terwijl mevrouw Moulijn samen met de Feyenoord-directie voorafgaand aan de wedstrijd een krans zal leggen bij het standbeeld van Coen. Omdat de hekken op de buitenring zondag eenmalig open staan, krijgen alle bezoekers de kans om het standbeeld bij de ingang van de Olympiazijde te bezoeken.

Kom naar De Kuip!
Wil jij een bijdrage leveren aan het goede doel van Feyenoord en het nieuwe jaar op sportieve wijze beginnen? Kom dan aanstaande zondag voor slechts 7,50 euro naar De Kuip! De aftrap van Feyenoord – FC Emmen is om 14.30 uur. Voorafgaand aan de wedstrijd treedt de Hermes House Band op. Mis niets en kom op tijd naar het stadion! Kaartjes bestel je eenvoudig via www.feyenoord.nl/ticketshop.

Bron: Feyenoord.nl

IMG_6445.PNG

You must be logged in to post a comment Login