Nieuws

Kom het Kuipdoek bekijken tijdens de Museumnacht010

on

Ook dit jaar maakt De Kuip weer onderdeel uit van het evenement Museumnacht010. Op zaterdag 7 maart 2020 is het stadion aan de Olympiazijde open voor bezoekers van het Feyenoord Museum. Speciaal voor deze avond halen we het Kuipdoek getoond voorafgaand aan de wedstrijd tegen Rangers FC weer uit de kast. Vrijwilligers van ons sfeerteam zijn uiteraard aanwezig tijdens de avond om alle ins en outs over het doek te vertellen.

Bezienswaardigheden
In De Kuip is de unieke sfeer en spanning zelfs te voelen als er geen voetbalwedstrijd wordt gespeeld. Je krijgt dit tijdens Museumnacht010 allemaal mee via de bijzondere schilderingen van Dolf Henkes, historische items in het Feyenoord Museum, een mini-tentoonstelling met oude sportcartoons en het Kuipdoek getoond voorafgaand aan de wedstrijd tegen Rangers FC. Daarnaast kun je door de oude spelerstunnel lopen om voelen wat Feyenoord-spelers voor een wedstrijd meemaakten. Genoeg te beleven tussen 20:00 uur en 01:00 uur in de avond!

Programma en prijzen
De kaartverkoop gaat hard en de Early Bird-tickets in minder dan twee uur tijd uitverkocht! Wil jij ook een bezoek aan het stadion brengen tijdens Museumnacht010? Klik hier voor het volledige programma en bekijk hieronder het overzicht van de prijzen:

  • Volwassenen €17.50
  • CJP €12.50
  • Kinderen (t/m 12 jaar) €7.50

Je ontvangt bij aankoop een voucher die je kunt inleveren bij De Kuip of andere deelnemende locaties. Let op: het stadion is enkel toegankelijk met je voucher en tickets worden deze avond niet op locatie verkocht.

Nachtbussen
Speciaal op deze avond zijn er nachtbussen beschikbaar die naar De Kuip en alle andere locaties van Museumnacht010 rijden . De bussen rijden tussen 19:30 – 01:30 uur en de halte van De Kuip is te vinden aan de Olympiazijde. 

Wil jij op 7 maart een bezoek brengen aan De Kuip? Klik hier en bestel dan jouw ticket.

Bron: DeFeijenoorder.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login