Nieuws

KOM DONDERDAG NAAR DE EUROPESE KRAKER IN DE KUIP

on

Feyenoord speelt morgen (donderdag) een uiterst belangrijke wedstrijd in de groepsfase van de Europa League. Koploper Sevilla FC komt op bezoek in De Kuip en de Rotterdammers kunnen zich bij een goed resultaat zelfs plaatsen voor de volgende ronde van het toernooi. Als Feyenoord de Spaanse topploeg verslaat en Standard Luik weet op bezoek bij HNK Rijeka niet te winnen, is Europese overwintering een feit. De laatste keer dat de Stadionclub dit wist te bewerkstelligen, was in seizoen 2004-2005.

In de jacht op een overwinning op Sevilla is Feyenoord gebaat bij een zo goed mogelijk gevulde Kuip. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de Europese kraker en in tegenstelling tot de eerdere duels met Standard Luik en Rijeka geldt nu een vrije verkoop. Bovendien vindt er voor de aftrap een optreden plaats van een Rotterdamse DJ met een groot Feyenoord-hart, die het stadion verder zal opwarmen voor een bijzondere Europa Cup-avond.

Schreeuw jij de ploeg van trainer Fred Rutten als twaalfde man naar de volgende ronde? Koop dan nu je kaart via www.feyenoord.nl/ticketshop. Feyenoord – Sevilla FC begint donderdag om 19.00 uur.

Bron: Feyenoord.nl

IMG_6959.PNG

You must be logged in to post a comment Login