Nieuws

Kökcü: “Ik kan niet zeggen wat er in de zomer gaat gebeuren. Het ligt bij Feyenoord”

on

Feyenoord speelt vanmiddag om 14:30u de belangrijke uitwedstrijd tegen PSV Eindhoven. Bij winst op de Eindhovenaren doet Feyenoord goede zaken in de strijd om rechtstreekse plaatsing voor Europees voetbal. Bij een onverhoopt verlies lijkt de ploeg van Advocaat zich te kunnen opmaken voor de play-offs.

“En dus is het een heel belangrijke wedstrijd voor ons”, beseft Kökcü in gesprek met de NOS. “PSV is een van onze concurrenten en we hebben de hoop op de tweede plaats zelfs nog niet opgegeven. Al is het verschil in punten wel veel. Maar dit is wel een wedstrijd om dichterbij te komen.”

De middenvelder van Feyenoord vervolgt: “Ik heb tot nu toe een moeilijk seizoen achter de rug. Natuurlijk ga je dan nadenken waarom het vorig jaar beter ging. Maar het hoort bij je ontwikkeling. Je krijgt te maken met ups en downs.”

Advocaat was degene die Kökcü in de moeilijke fase bij hem riep. Kökcü: “Een paar weken geleden kwam hij naar me toe en zei: tot hier en niet verder. Het moet echt stukken beter. Toen hij dat zei ging er toch een knop om bij mij. Ik ben extra hard gaan trainen en werd echt getriggerd. Je beseft dat je uit een ander vaatje moet tappen. Ik hou wel van die aanpak.”

Tot slot wilde de NOS weten hoe de jonge speler van Feyenoord zijn toekomst ziet. Zowel bekend heeft Feyenoord serieuze financiële problemen en dreigt er verkoop van diverse spelers om het hoofd boven water te houden. Feyenoord zou deze gebaat kunnen zijn met het vertrek van Kökcü om zo broodnodige extra miljoenen binnen te halen. Kökcü: “Ik kan niet zeggen wat er in de zomer gaat gebeuren. Het ligt bij Feyenoord. Als er een goed bod komt en ze gaan ermee akkoord, dan is het aan mij om een keuze te maken. Maar er speelt op dit moment niks.”

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply