Nieuws

Kökçü: ‘Ik ben beter in vorm en steeds belangrijker’

on

Feyenoord-middenvelder Orkun Kokcü was zondag in de met 4-1 gewonnen uitwedstrijd bij Heracles Almelo voor de zevende keer dit jaar trefzeker in de eredivisie en daarmee opnieuw belangrijk voor zijn team. Dat voelt hij zelf ook, zei hij na afloop. “Ik ben nu beter in vorm en ben steeds belangrijker”, aldus Kökçü.

De Turks international zegt vooral sinds dit seizoen het spel steeds meer naar zich toe te trekken. Na een vroege tegengoal was dit ook zondag in Almelo nodig. “Meestal gaat dit vanzelf,” zegt de middenvelder. “Als het niet loopt, wilt je dicht je meer dichter op het spel zitten. Dan probeer ik wat meer te zakken het spel vanuit daar te verdelen. Vandaag kwamen daar goals uit.”

Kokcü doet mee aan de ramadan, waardoor wedstrijd spelen wat zwaarder wordt. Maar hij haalt er ook positiviteit uit. “Het is zeker zwaarder dan normaal. Vandaag raakte ik ook leeg voordat ik gewisseld werd, maar aan de andere kant krijg je er mentaal kracht uit omdat je hierin gelooft. Ik ben de laatste twee duels ook belangrijk geweest.”

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply