Nieuws

Kökcü: ‘Het is nu stil vanuit Feyenoord’

on

Orkun Kökcü blijft volgens Voetbal International het liefst bij Feyenoord. De Turkse middenvelder wil echter wel op waarde geschat worden door de Rotterdammers.

‘Ik ben nog niet klaar hier, ik heb het naar mijn zin, ik wil volgend jaar kampioen worden’ aldus Kökcü in een uitgebreid interview met Voetbal International. Kökcü laat weten dat hij twee keer een aanbieding gehad die niet voldeed aan wat Kökcü had gehoopt.

Volgens Orkün is het nu stil vanuit Feyenoord. Het voelt voor hem soms alsof de club tijdrekt om hem straks alsnog te verkopen. Het voelt voor hem ook een beetje ongemakkelijk. Kökcü vraagt zich hardop af: ‘Wil Feyenoord wel dat ik blijf?’

De 19-jarige speler hoeft niet de best betaalde speler van Feyenoord te worden, maar hij wil wel het gevoel dat hij in álle opzichten écht een basisspeler is

In de nieuwe editie van Voetbal International, die woensdag verschijnt, staat een uitgebreid interview met Orkun Kökcü. Het talent vertelt onder meer over zijn ervaringen met Dick Advocaat, de extra uurtjes die hij investeert om fit te blijven en zijn dromen voor de toekomst.

You must be logged in to post a comment Login