Nieuws

Kökcü geeft uitleg over niet dragen van OneLove-band

on

Kökcü heeft vorige week, in de wedstrijd tegen AZ, geweigerd om de OneLove-aanvoerdersband te dragen omdat hij geen ‘uithangbord’ wil zijn van de actie die staat voor verbinding en diversiteit, en daarmee tegen alle vormen van discriminatie.

De Turkse nummer 10 van Feyenoord: “Dat heeft puur met mijn geloof te maken. Ik wil dicht bij mezelf en mijn geloof blijven” voor de microfoon van Hans Kraaij jr.

Op de vraag of hij iedere vorm van liefde accepteert, zei Kökcü: “Iedereen mag doen waar hij of zij zich prettig bij voelt. Dat heb ik vorige week ook proberen uit te leggen in mijn statement. Ik wil daar alleen geen uithangbord voor zijn, ik vind niet dat ik de aangewezen persoon ben om dit te supporten.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply