Nieuws

Kökcü droomt van een doorbraak op het internationale podium

on

Orkun Kökcü kwam de afgelopen vijf wedstrijden slechts twee minuten in actie voor Feyenoord, maar lijkt woensdag door personele problemen tegen NAC Breda aanspraak te maken op een basisplaats.

Kökcü (18) droomt van een doorbraak op het internationale podium. “Als ik leeftijdgenoten zie, bijvoorbeeld op het podium van de Champions League, dan houd ik mezelf voor dat ik daar in de toekomst misschien ook zal staan”, vertelt hij in het Algemeen Dagblad.

Kökcü komt weinig in actie, maar is wel al een van de lievelingen van de Feyenoord-fans. Ze roepen zijn naam. “Dat voelt als waardering voor mij. Dat is toch mooi voor een speler. Ik denk dat het met een combinatie van factoren te maken heeft. Ik maak graag acties en daar houden de mensen van. Ik ben voor een deel opgeleid bij Feyenoord, dat zal zeker ook een rol spelen. En ik heb me een paar keer laten zien met doelpunten.”

De middenvelder maakt na dit seizoen een nieuwe kans op een basisplek bij Feyenoord. “Er komt na de zomer met Jaap Stam een nieuwe trainer, dan begint iedereen gewoon weer op nul.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login