Nieuws

Koevermans: ‘We houden slag om de arm en wachten op definitieve beslissing UEFA’

on

Feyenoord kreeg vandaag van de KNVB te horen dat het volgend seizoen rechtstreeks is toegelaten tot de groepsfase van de Europa League.

In gesprek met het Algemeen Dagblad laat algemeen directeur Koevermans het volgende weten: ,,De uitkomst vandaag is onder meer dat Feyenoord door de derde plaats het Europese ticket krijgt toegewezen dat recht geeft op deelname aan de groepsfase van de Europa League‘’. Koevermans houdt echter nog wel een slag om de arm en wil nog wachten op het definitieve besluit van de UEFA. Uiterlijk 27 mei zullen zij een beslissing nemen en weten de clubs wie er definitief Europa in gaan.

,,Het blijft ontzettend jammer dat we de competitie zo moeten beëindigen. We zaten in zo’n geweldige flow, dat ik me in elk geval altijd zal blijven afvragen wat er nog mogelijk was geweest als we de competitie gewoon hadden kunnen afmaken. Uiteindelijk voetballen we om prijzen te winnen en daar waren we weer heel dicht bij.”

Mark Koevermans wilde tot slot ook nog kwijt dat Feyenoord zich onthouden heeft van stemming omtrent promotie of degradatie van de andere BVO’s. Feyenoord vindt het niet hun rol om te beslissen over het lot van collega-clubs.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login