Nieuws

Koevermans: ‘Rutten bij Feyenoord kan leuk worden’

on

Danny Koevermans zal volgend seizoen met veel belangstelling de verrichtingen van Fred Rutten bij Feyenoord volgen. De trainer gaat komende zomer aan de slag als opvolger van Ronald Koeman, die na dit seizoen vertrekt uit De Kuip. Koevermans werkte in het verleden met beide coaches samen bij PSV.

‘Van beiden kan ik zeggen dat het goede trainers zijn. Dat hebben ze ook allebei bewezen,’ zegt de 35-jarige Koevermans tegenover RTV Rijnmond. ‘Bij Koeman was het duidelijk dat hij de leider van het schip was. Zonder Rutten tekort te doen. Rutten kon weer met de mensen die hij bij zich had een goede staf maken, zoals destijds met Eijkelkamp en Ten Hag. Maar Koeman heeft daarbij ook nog landstitels behaald. Rutten heeft alleen een keer de beker gewonnen.’

De vorige week gestopte Koevermans schrijft Rutten echter niet af op zijn magere palmares. ‘Rutten verdient een eerlijke kans bij Feyenoord. Ik denk dat ze daar leuk voetbal gaan zien en dat het nog best leuk kan gaan worden. Wie weet dat als Feyenoord rond maart/april bovenaan staat, dat het dan wel een keer lukt voor Fred,’ aldus de Schiedammer.

Vrijdag wordt in de voetbaltalkshow FC Rijnmond een reportage over Koevermans uitgezonden. De Schiedammer zette vorige week een punt achter zijn carrière wegens aanhoudend blessureleed.

Bron: Rijnmond.nl

20140327-210312.jpg

You must be logged in to post a comment Login