Nieuws

Koevermans bij Fc Rijnmond: “Verbouwing De Kuip niet haalbaar”

on

Algemeen directeur van Feyenoord, Mark Koevermans, was vanavond te gast bij het voetbal praatprogramma Fc Rijnmond. De directeur sprak over de financiële situatie van Feyenoord, het nieuw te bouwen stadion én over het ontslag van Stanley Brard als hoofd jeugdopleiding van Feyenoord. Over de financiële situatie is Koevermans duidelijk: “De situatie is ernstig”

Ook de spelers moeten een financiële bijdrage leveren. Eerder werd bekend dat er onenigheid binnen de eerste selectie van Feyenoord is. “De meeste spelers gaan ook mee. Een aantal daarvan is het er nog steeds niet mee eens. Daar praten we nog mee, maar we hebben geen signalen over juridische stappen”, zegt Koevermans.

In FC Rijnmond ging het ook over Feyenoord City. Koevermans vertelt een renovatie van De Kuip geen optie is en dat er vol wordt gegaan voor een nieuw stadion. Volgens Koevermans was een verbouwing niet haalbaar.

Koevermans begrijpt dat er kritiek is op het halen van Lucas Pratto. De Argentijnse spits werd in januari gehuurd van River Plate, maar Pratto lijkt niet meer in de plannen van Feyenoord voor te komen. Bovendien zou Pratto veel salaris opstrijken. “Halverwege december deden we nog mee om de prijzen. Nicolai Jørgensen was toen niet fit en Robert Bozenik liep zelfs nog met een brace. Met alle financiële middelen van toen kon deze transfer toen wél”, aldus Koevermans.

Bron: Rijnmond.nl

Foto: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply