Nieuws

Koeman zwijgt over Myiaichi en Assaidi: “Dat is het werk van Van Geel”

on

Ronald Koeman wil voorlopig nog maar weinig los laten over eventuele versterkingen bij Feyenoord. De coach van de Rotterdammers zag afgelopen week de Spaanse aanvaller Bojan Krkic Ajax boven Feyenoord verkiezen. Alle pijlen zouden nu gericht worden op Ryo Miyaichi (Arsenal) en Oussama Assaidi (Liverpool).

“Er zijn inderdaad meer namen dan Krkic”, blijft Koeman maandag op de vlakte in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Dat is het werk van Martin van Geel, dat is niet aan mij om over te praten.” Feyenoord hield zich tot op heden rustig op de transfermarkt. Kelvin Leerdam en Kamohelo Mokotjo vertrokken wel uit Rotterdam. Zij tekenden contracten bij respectievelijk Vitesse en PEC Zwolle.

Feyenoord hoopt Miyaichi voor één seizoen te huren van Arsenal. De Japanner maakte in een eerdere huurperiode furore in De Kuip en groeide in een kort tijdsbestek uit tot een publiekslieveling. Assaidi zou daarentegen gekocht kunnen worden van Liverpool. De voormalig speler van sc Heerenveen zou zo’n twee miljoen euro kosten.

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login