Nieuws

Koeman: “Wij zijn zeker niet kansloos tegen PSV”

on

Feyenoord-trainer Ronald Koeman kijkt uit naar het treffen met PSV in strijd om de KNVB Beker. De oefenmeester hoopt woensdag met zijn ploeg wraak te kunnen nemen op de met 3-0 verloren Eredivisiewedstrijd tegen de Eindhovenaren.

“In de eerste wedstrijd hebben we het lang goed gedaan, maar vielen we ver terug toen we op achterstand kwamen. Maar nu spelen we om de beker en dat levert altijd aparte wedstrijden op”, liet Koeman weten in gesprek met Voetbal International. “Wij zijn zeker niet kansloos.”

De wedstrijd tegen FC Twente geeft Koeman in ieder geval al een beetje hoop. “Wat dat betreft ben ik blij met de reactie van de ploeg tegen FC Twente. Na de nederlaag bij Ajax, hebben we één ding goed gedaan: we hebben als team gespeeld, gedisciplineerd en gegroepeerd. Uiteindelijk waren we blij met een punt doordat we in de laatste fase fysiek in de problemen kwamen én omdat we vergaten kansen te benutten.”

Het enige probleem is dat de spelers niet veel weten te scoren, maar Koeman verwacht dat dit wel opgevangen wordt. “We missen één of twee spelers die makkelijk scoren, zodat we nu erg afhankelijk zijn van Graziano Pellé en Lex Immers. Toch maak ik me nog geen zorgen, want ik denk dat ’t wel in de ploeg zit”, aldus de Zaandammer.

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login