Nieuws

Koeman: ‘We hadden absoluut moeten winnen’

on

Trainer Ronald Koeman van Feyenoord kon en wilde vrijdagavond niet tevreden zijn met de remise tegen de nummer twee Vitesse in De Kuip (1-1). ”Ik vind absoluut dat we hadden moeten winnen”, laat hij weten.

”We hebben genoeg grote kansen gehad. Maar ons rendement in de afwerking was te laag. Dat is helaas wel vaker het geval dit seizoen.”

Koeman vond wel dat zijn ploeg zich goed had hersteld van de afgang vorige week bij ADO Den Haag (3-2). ”Ik kan mijn spelers weinig verwijten maken. Qua inzet en discipline heeft de ploeg het prima gedaan.”

“We hebben echter een of twee goals te weinig gemaakt. Daarom ben ik over het resultaat zeker niet te spreken. Voor mij is het een teleurstelling.”

Koeman besefte dat Feyenoord door het nieuwe puntenverlies nu vrijwel is uitgeschakeld in de titelrace. Bij winst van koploper Ajax zondag bij FC Utrecht bedraagt het gat liefst negen punten. ”Ja, of zes punten als Utrecht wint”, sprak hij met een dunne glimlach.

”Maar je moet reëel zijn. Dat zie ik niet gebeuren. Wij stonden al op achterstand en die achterstand is in principe nu alleen nog maar groter geworden. We zitten in elk geval niet meer in de positie om ver naar boven te blijven kijken.”

Bron: nusport.nl

20140131-230555.jpg

You must be logged in to post a comment Login