Nieuws

Koeman: ‘Voorop staat nu dat we van die nul punten af willen’

on

Feyenoord zal volgens hoofdtrainer Ronald Koeman in de komende reeks wedstrijden punten moeten gaan pakken om niet heel vroeg in het seizoen al een enorme achterstand op te lopen op de concurrentie. De club uit de Maasstad is na drie opeenvolgende nederlagen nog puntloos in de Eredivisie, maar kan hoop putten uit het feit dat het in de komende vijf duels er vier in de eigen Kuip mag spelen.

Donderdag verloren de Rotterdammers ook in de voorronde van de Europa League. Het Russische Kuban Krasnodar was met 1-0 te sterk. Zondagmiddag komt NAC Breda op bezoek. “Je moet onze Europese duels wat dat betreft ook los zien van de competitie”, zegt Koeman vrijdag op de clubsite van Feyenoord. “Voor ons staat in de competitie voorop dat we van die hatelijke nul punten af willen. In de reeks wedstrijden die nu aanbreekt, moet dat gaan gebeuren.”

De Zaandammer wil nog niets kwijt over de elf spelers die tegen NAC in de basis zullen starten. Na de afsluitende training van zaterdag zal Koeman beslissingen nemen. “Op basis van de jongens die dan op het veld staan, zullen we onze keuzes maken. Al is het wel zo dat de situatie bij ons op dit moment niet zo is dat we makkelijk veel zullen doorwisselen.” De aan zijn bovenbeen geblesseerde Daryl Janmaat is er mogelijk wel weer bij, nadat hij een aantal tests heeft ondergaan. “Die zagen er goed uit, maar pas zaterdag zal duidelijk worden of Daryl echt klaar is om weer minuten te maken”, zo besluit Koeman.

Bron: Soccernews.nl

20130823-170126.jpg

You must be logged in to post a comment Login