Nieuws

Koeman: “Verhoek moet het nu laten zien”

on

Wesley Verhoek krijgt zondag de kans om te bewijzen dat hij in het basiselftal van Feyenoord hoort. De buitenspeler krijgt, door de blessures van Ruben Schaken en Sekou Cissé, speelminuten van hoofdtrainer Ronald Koeman. Ook Lucas Woudenberg en Jean-Paul Boëtius zien we in de toekomst mogelijk terug in de hoofdmacht.

“Wesley gaat spelen. Toen hij hier arriveerde, had hij een gebrek aan ritme”, tekent NUsport op uit de mond van Koeman. “Toch krijgt hij bij ons zijn kans, het is wel duidelijk dat het beter moet met hem. De afgelopen weken verrichtte hij veel arbeid op het trainingsveld. Nu moet hij het in de wedstrijden laten zien.”

“Boëtius krijgt de kans om aan te sluiten bij de groep, maandag doet hij voor het eerst met de beloften mee. Het is weer een stap vooruit voor hem. Hij mag het laten zien” doelt Koeman op de aanvaller uit de A-junioren, die net als linksback Woudenberg meetrainde met de hoofdmacht. Boëtius wordt gezien als het grootste talent uit de jeugdopleiding van Feyenoord.

Bron: Nusport.nl

You must be logged in to post a comment Login