Nieuws

Koeman: “Verhoek moet doen waar hij goed in is”

on

Wesley Verhoek maakte in de zomerse transferperiode de overstap van FC Twente naar Feyenoord. Dichter in de buurt van Den Haag hoopt de buitenspeler beter te aarden.

Verhoek wist in een ruim halfjaar bij Twente niet uit te groeien tot basisspeler en koos afgelopen zomer eieren voor zijn geld. Ook bij Feyenoord moet de Hagenees echter geduld opbrengen. “Je kunt zien dat Wesley lang niet heeft gespeeld”, legt Ronald Koeman uit in Voetbal International.

“Voordat hij naar Feyenoord kwam is hij bij FC Twente drie keer ingevallen, terwijl hij in het halve seizoen daarvoor acht wedstrijden heeft gespeeld en daarvan twee keer basisspeler was”, vervolgt de trainer van Feyenoord. “Bovendien had hij ook last van de nodige blessures.”

Verhoek krijgt de tijd van Koeman. “Het is niet gek dat hij ritme mist en hij heeft tijd nodig dat op te doen. Wesley moet gewoon trainen en doen waar hij goed in is. Dan komt het wel voor mekaar. We hebben die jongen niet voor niets gehaald, hij heeft specifieke kwaliteiten. Ook qua karakter denk ik nog steeds dat hij heel goed bij Feyenoord past.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login