Nieuws

Koeman verbaasd door offensief Hiddink

on

Ronald Koeman heeft zich verbaasd over de publiciteit die Guus Hiddink zoekt rond de vacature voor bondscoach van het Nederlands elftal.

De Achterhoeker liet bij monde van zijn zaakwaarnemer Cees van Nieuwenhuizen in AD Sportwereld optekenen graag opnieuw bij Oranje aan de slag te gaan. ‘Als de KNVB belt en een kop koffie komt drinken, verwacht ik dat we er snel uit zijn’, liet Van Nieuwenhuizen weten.

‘Ik denk dat Guus dat niet meer nodig heeft’, aldus Koeman gisteravond in de Champions League-uitzending van Studio Sport. ‘Het verbaast mij wel dat de zaakwaarnemer dit zo in een artikel zegt. Maar dat is iedereen zijn goed recht.’

De huidige trainer van Feyenoord is eveneens een kandidaat om bondscoach van Oranje te worden. Hij liet gister ook weten dat er tussen hem en de KNVB nog geen concreet contact is geweest. ‘Maar het is wel een van mijn ambities’, aldus Koeman.

De voetbalbond houdt vast aan de eerder uitgezette koers. ‘De KNVB streeft ernaar de nieuwe bondscoach ruim voor het WK bekend te maken, maar we hebben geen haast’, luidde vandaag het commentaar.

De huidige bondscoach Louis van Gaal heeft aangegeven na het WK in Brazilië te stoppen.

Bron: Ad.nl

You must be logged in to post a comment Login